Sătul de glumele din sat acest țăran și-a făcut operații și și-a tăiat bărbăția la 22 de ani! Acum e femeie și își spune Cassandra.

0
408

Sătul de glumele din sat acest țăran și-a făcut OPERATIE DE SCHIMBARE DE Sx și și-a tăiat bărbăția la 22 de ani! Acum e femeie și își spune Cassandra. Doamne, dar să vezi CUM ARATĂ

O vorbă din bătrâni spune că, dacă ești ambițios, poți muta munții din loc. În același timp, însă, dacă ești înțelept, îi lași în pace, că nu te deranjează cu nimic!

Cam aceste este cazul unui tăran dintr-un sat din statul Iowa, SUA. Nu a avut parte de o copilărie deloc fericită. Asta din cauza comportamentului feminin arătat, pentru care s-a ales cu multe glume din partea vecinilor și a colegilor, dar și cu multe bătăi din partea tatălui, extrem de comformist și de modă veche.

Așa se face că, imediat cum a împlinit vârsta majoratului, a fugit de acasă și a luat-o de la capăt, în Miami, Florida. Timp de 4 ani, a lucrat din greu și a reușit să strângă 200.000 de dolari – prețul unei operații totale de schimbare de s€x.

Iar acum, Cassandra – așa cum își zice – locuiește la Hollywood și și-a croit un drum în lumea dansului și a burlesque-ului, îndeplinindu-și visul de o viață.

„Am trecut prin chinuri inimaginabile în copilărie, apoi am trecut prin alte chinuri, strângând bani și apoi prin dureri inimaginabile din cauza operațiilor, dar acum pot spune, în sfârșit, că sunt femeia fabuloasă care am dorit mereu să fiu„, mărturisește Cassandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here